Austria Schulnetzwerk

Ministri i Jashtëm i Austrisë viziton Shkollën Austriake!

LajmComments Off on Ministri i Jashtëm i Austrisë viziton Shkollën Austriake!

Me rastin e vizitës së tij dyditore në Shqipëri, Ministri i Jashtëm i Ausstrisë, Dr. Michael Linhart nderoi me vizitën e tij edhe Shkollën...   Read More

Rinovimi i varrit të dy austro-hungarezëve

LajmComments Off on Rinovimi i varrit të dy austro-hungarezëve

Në kuadër të një shëtitjeje në vjeshtë 2020 në luginën e Drishtit, disa mësues vizituan varrezat e një familjeje që jeton në Prekal. Kjo...   Read More

Ditë shëtitjeje (ecje sportive në mal) nga nxënësit dhe mësuesit

LajmComments Off on Ditë shëtitjeje (ecje sportive në mal) nga nxënësit dhe mësuesit

Ecja me rastin e Ditës Kombëtare (26.10.) është një traditë e vjetër austriake, të cilën e vazhduam edhe këtë vit në shkollën tonë. Kështu,...   Read More

Vizitë e Ambasadorit Austriak dhe Konsullit të Nderit të Austrisë

LajmComments Off on Vizitë e Ambasadorit Austriak dhe Konsullit të Nderit të Austrisë

Me rastin e Ditës Kombëtare të Austrisë, Ambasadori Austriak Dr. Christian Steiner dhe Konsulli i Nderit Gjergj Leqejza vizituan Shkollën Austriake. Në fjalimin e...   Read More

HTL Shkodër vrapon në maratonën e Tiranës

LajmComments Off on HTL Shkodër vrapon në maratonën e Tiranës

Ditën e diel, datë 17.10.2021, u zhvillua në Tiranë gjysmë-maratona, në Fun-Run të së cilës, që përbën një distancë prej më shumë se 10...   Read More

Bashkëpunim në të ardhmen

LajmComments Off on Bashkëpunim në të ardhmen

Ditën e mërkurë, më 13.10.2021, drejtori i shkollës HTL në Shkollës, Zoti Mag Thomas Douschan dhe Zoti Frenk Kasmi MSc. vizituan firmën Frequentis. Ajo...   Read More

Bisedime të mira dhe të frytshme!

LajmComments Off on Bisedime të mira dhe të frytshme!

Më 8 tetor, në Shkollën Austriake në Shkodër u zhvillua një takim i veçantë bisede. Drejtuesi i departamentit të shkollave austriake jashtë vendit, Zoti...   Read More

Forcim marrëdhëniesh me Lufthansa IT Solutions

LajmComments Off on Forcim marrëdhëniesh me Lufthansa IT Solutions

Më 21 Shtator, Shkolla Austriake IT HTL në Shkodër u vizitua nga 3 menaxherë departamentesh të Lufthansa IT Solutions Tiranë, me qëllim prezantimin e...   Read More

  • ORË TAKIMESH ME PRINDËR

  • Nje ditë në shkollën tonë

  • Teknikë Rrjeti

  • Teknikë Mediatike

  • Libri Vjetor i Shkollës

  • Të rejat e fundit

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”