Austria Schulnetzwerk

Urime për Festat e Shqipërisë!

LajmComments Off on Urime për Festat e Shqipërisë!

Patjetër që në Shkollën Austriake u mendua për Ditën Kombëtare e Shqipërisë dhe u festua, siç dhe i takon.
Anëtarët e stafit të shkollës urojnë Shqipërinë përzemërsisht për festat e saj kombëtare!
Gëzuar!

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”