Austria Schulnetzwerk

Bashkëpunim me INTERSIG Vienna Insurance Group

LajmComments Off on Bashkëpunim me INTERSIG Vienna Insurance Group

Jemi të gëzuar që INTERSIG Vienna Insurance Group është partneri ynë i ri i bashkëpunimit.
Më 23.11.2021, anëtari i bordit drejtues të Intersig, Zoti Fatmir Berdica dhe drejtori i Shkollës Austriake, Zoti Thomas Douschan nënshkruan kontratën e bashkëpunimit.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”