Austria Schulnetzwerk

Prezantim libri

LajmComments Off on Prezantim libri

Në datën 25.11.2021, në Shkollën Austriake në Shkodër, u organizua, nën drejtimin e mësueses së Gjuhës shqipe dhe Letërsisë, Znj.Brunilda Kapcari, promovimi i librit: “KUNDREJT MAGJISË: XHUXHi DHE GJITHÇKA MBI UNIVERSIN” i autorit Aldo Kodra, nxënës i klasës së 7B.
Promovimi i librit u bë në prani të drejtorisë, mësuesve dhe nxënësve të shkollës sonë.

Drejtori Z. Thomas Douschan dhe nëndrejtore Znj. Sidita Bazhdari përgëzuan Aldon për botimin e librit të 3-të të tij, duke i uruar suksese të mëtejshme.
“ Kënaqësi për një shkollë me drejtim informatik, të ketë talente të tilla në fushën e Letërsisë, e sidomos me një krijimtari të gjerë në një moshë kaq të re.”

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”