Austria Schulnetzwerk

Vizitë e konsulles austriake

LajmComments Off on Vizitë e konsulles austriake

Konsullja e Ambasadës Austriake, Zonja Renate Seib vizitoi më 26.11.2021 Shkollën Austriake bashkë me bashkëpunonjësen e saj, Zonjën Migena Xoxa dhe pedagogen e ÖAD, Zonjën Karoline Kuttner.
Zoti drejtor Douschan priti delegacionin në kuadër të bisedimeve të këndshme dhe ndërtuese.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”