Austria Schulnetzwerk

Urime! momSupport fiton vendin e dytë në Jugend Innovativ 2020

LajmComments Off on Urime! momSupport fiton vendin e dytë në Jugend Innovativ 2020

  Skuadrat fituese të konkursit të 33-të të Jugend Innovativ janë vendosur. Grupi momSupport ka arritur të marrë supervendin e 2-të! Ky është vendi...   Read More

Bashkëpunim i Shkollës Austriake, Shkodër me Shkollën e Vinokulturës dhe Vreshtarisë (WBS), Krems, Austri

LajmComments Off on Bashkëpunim i Shkollës Austriake, Shkodër me Shkollën e Vinokulturës dhe Vreshtarisë (WBS), Krems, Austri

Nxënëse e nxënës të shkollës sonë punuan vitin e kaluar, nën drejtimin e Zotit Dominik Stocklasser, projekte digjitale për WBS, Krems. Aty bëhej fjalë...   Read More

Projekti Erasmus+ – java eljub E-Book 2020 – Takimi përgatitor

LajmComments Off on Projekti Erasmus+ – java eljub E-Book 2020 – Takimi përgatitor

Takimi përgatitor për javën E-Book 2020 në Krems, Austri, për shkak të situatës aktuale, fatkeqësisht nuk mundi të zhvillohej siç vitin e kaluar në...   Read More

Të reja rreth sipërmarrësve tanë!

LajmComments Off on Të reja rreth sipërmarrësve tanë!

Edhe pse në krizën e virusit korona, të gjitha organizatat e konkurseve, në të cilat sipërmarrësit tanë kanë marrë pjesë, fatmirësisht kanë kaluar në...   Read More

Mësimi Online sipas pikëpamjes së nxënësve tanë

LajmComments Off on Mësimi Online sipas pikëpamjes së nxënësve tanë

Në një projekt në lëndën „Gjuhë Shqipe dhe Letërsi“, një grup i klasës 2B ka trajtuar sfidat e mundësitë e mësimit online si dhe...   Read More

Pak pozitivitet na bën të gjithëve mirë

LajmComments Off on Pak pozitivitet na bën të gjithëve mirë

Në kuadër të një projekti në lëndën Gjuhë Shqipe, një grup nga klasa 2B ka trajtuar temën, si mund të qëndrojmë pozitivë dhe me...   Read More

Filluan regjistrimet online në Shkollën Austriake!

LajmComments Off on Filluan regjistrimet online në Shkollën Austriake!

Për të regjistruar fëmijën tuaj në shkollën tonë, nga klasa e 6-të deri në klasen e 9-të, klikoni tek “Regjistro”. Plotësoni të dhënat e...   Read More

Shumë urime! Dy skuadra nga vitet e 3-ta janë pjesë e gjysmëfinales së „Jugend Innovativ“ („Rini inovative“)!

LajmComments Off on Shumë urime! Dy skuadra nga vitet e 3-ta janë pjesë e gjysmëfinales së „Jugend Innovativ“ („Rini inovative“)!

Edhe këtë vit, HTL- Shkodër ka marrë pjesë në konkursin më të madh dhe më të rëndësishëm të ideve në Austri – Jugend Innovativ....   Read More

  • Nje ditë në shkollën tonë

  • Njoftime

    Për arsye të situatës së krijuar nga Covid-19, takimet prindër-mësues nuk do të zhvillohen më fizikisht në shkollë. Mësuesit janë natyrisht të gatshëm të bisedojnë me prindërit përmes telefonit të shkollës, sipas orareve të njohura tashmë dhe të publikuara në faqen zyrtare të shkollës

    Takimet prindër-mësues

  • Teknikë Rrjeti

  • Teknikë Mediatike

  • Libri Vjetor i Shkollës

  • Të rejat e fundit

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”