Austria Schulnetzwerk

Konkursi i gjuhës gjermane për klasën e 10-të

LajmComments Off on Konkursi i gjuhës gjermane për klasën e 10-të

Të premten, 10 mars 2017, u zhvillua konkursi i përvitshëm i gjuhës gjermane për klasat e 2-ta në shkollën tonë. Të 4 kandidatët e...   Read More

KONKURSI I GJUHËS GJERMANE –KLASAT e 9ta.

LajmComments Off on KONKURSI I GJUHËS GJERMANE –KLASAT e 9ta.

Të gjithë i njohin yjet e filmit dhe muzikës, por kush i njeh yjet e gjuhës gjermane në shkollën tonë? Më 28 shkurt 2017,...   Read More

Karnevale në Shkodër

LajmComments Off on Karnevale në Shkodër

Ditën e diel, datë 26.02.2017 u organizuan Karnevalet në qytetin e Shkodrës. Shoqata kulturore teatrore“ Zef Jubani „ në bashkëpunim me Bashkine e qytetit...   Read More

Ekskursion në liqenin e Komanit

LajmComments Off on Ekskursion në liqenin e Komanit

Një ditë me diell jashtë, larg nga shkolla dhe mësimi – bën që zemra e nxënësit të rrahë shpejtë. Më 8 shkurt 2017, klasa...   Read More

Shkollimi në Gjermani

LajmComments Off on Shkollimi në Gjermani

Çfarë është trajnimi profesional? Nëse doni të kualifikoheni direkt për një profesion të vendosni për një trajnim të tillë. Një ofrues trajnimi mund të...   Read More

Të ushqyerit shëndetshëm – Projekti -Të hamë supë Janar – Shkurt 2017

LajmComments Off on Të ushqyerit shëndetshëm – Projekti -Të hamë supë Janar – Shkurt 2017

Për të sensibilizuar nxënësit për një dietë të shëndetshme, u zhvillua në janar dhe shkurt 2017 një projekt për për klasat 8-ta dhe të...   Read More

Dita e Projektit në Bunk’Art

LajmComments Off on Dita e Projektit në Bunk’Art

Më 08.02.2017, klasa 9a u gëzua për një udhëtim në Muzeun “Bunk’Art” në Tiranë. Muzeu i hapur në pranverë 2016, prezanton për herë të...   Read More

Projekt dedikuar temës „ Komunizmi“

LajmComments Off on Projekt dedikuar temës „ Komunizmi“

E shkuara nuk duhet harruar, pasi në të kundërt rrezikon të përsëritet. Në Shkoder kur flitet për periudhën komuniste, ende sot tek shumë qytetarë...   Read More

Kursi i ndihmës së parë

LajmComments Off on Kursi i ndihmës së parë

Të martëm më 10 janar 2017, u zhvillua në bibliotekën e shkollës nën drejtimin e menaxherit në raste krizash, Gregorio Barberi , nga Italia,...   Read More

YOUTHSTART European Entrepreneurship Award 2016 në Berlin – Vendi i dytë në kategorinë “Ideja më e mirë” për “TECH Security”!

LajmComments Off on YOUTHSTART European Entrepreneurship Award 2016 në Berlin – Vendi i dytë në kategorinë “Ideja më e mirë” për “TECH Security”!

Këtë vit Shqipëria mori pjesë në konkursin “Entrepreneurship” në rang europian me planin e biznesit „TECH Security“. Arlind Molla ka prezantuar në kategorinë „Ideja...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”