Austria Schulnetzwerk

Sukses i mrekullueshëm në olimpiadën e informatikës

LajmComments Off on Sukses i mrekullueshëm në olimpiadën e informatikës

Përkrah gjuhës gjermane, lënda e informatikës është kompetenca kyçe e Shkollës Austriake. Nxënësit tanë paraqitën rishtasi rezultate të shkëlqyera në fazën e dytë të olimpiadës së informatikës.

Ne jemi krenarë për ju, urojmë të keni suksese të mëtejshme dhe të gjeni kënaqësi në arsimimin tuaj!

Ergebnisse/rezultatet:
2. Klassen / Vitet e 2-ta
1. Platz /vendi i parë: Viktor Bazhdari, Enio Çoçja
2. Platz / vendi i dytë: Ergi Mandija
3. Klassen / Vitet e 3-ta
1. Platz / vendi i parë: Noel Lelçaj, Redis Madani, Arens Danja
2. Platz / vendi i dytë:: Amadeo Durgaj, Megi Rrotani
4. Klassen/ Vitet e 4-ta
1. Platz / vendi i parë:: Toni Guli, Edri Kopliku

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”