Austria Schulnetzwerk

Stefan Zweig – Autor Botëror

LajmComments Off on Stefan Zweig – Autor Botëror

Në kuadër të ekspozitës “Stefan Zweig, Autor Botëror” më 24 mars 2022, klasa 4a mori pjesë në aktivitetin e organizuar në formën e një workshop-i, në sallën e konferencave të Bibliotekës Shkencore të Universitetit.
Fillimisht u paraqit një video-prezantim, i realizuar nga Muzeu i Letërsisë së Bibliotekës Kombëtare të Austrisë, në gjuhën gjermane dhe me titra shqip.

Në përfundim të aktivitetit nxënësit kishin mundësi të vizitonin ambientet e Bibliotekës Austriake. Ata treguan interes të madh mbi veprat e Stefan Zweig, duke lexuar pjesë të vogla, duke bërë pyetje dhe duke diskutuar me njëri-tjetrin.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”