Austria Schulnetzwerk

Shkolla Austriake – Investimi më i qëndrueshëm nw ballkan

LajmComments Off on Shkolla Austriake – Investimi më i qëndrueshëm nw ballkan

Në muajin prill, shkolla jonë u vizitua nga eksperti dhe korrespondenti për ballkanin i kanalit televiziv më të madh në Austri ORF, i mirënjohuri ndërkombëtarisht, Christian Wehrschütz. Ne e falenderojmë atë përzemërsisht për vizitën dhe jemi të gëzuar për formulimin e shprehur nga ai në televizionin austriak mbi shkollën tonë:

“Shkolla Austriake HTL për Teknologji Informacioni në Shkodër është padyshim investimi më i qëndrueshëm dhe kuptimplotë që Republika (e Austrisë) ka bërë në ballkan“.

Kronikën e plotë e gjeni këtu.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”