Austria Schulnetzwerk

Lufthansa Industry Solutions

LajmComments Off on Lufthansa Industry Solutions

Drejtori i Shkollës Austriake në Shkodër vizitoi ditën e martë, datë 16.3, selinë në Tiranë të LHIND, kompani e ofrimit të shërbimeve në fushën e IT. Gjatë një bisede ndërtuese me drejtoren ekzekutive, Zonjën Albana Shkurta, u biseduan profilet, fushat e zhvillimit dhe interesat e dy palëve si edhe mundësia e një bashkëpunimi. Takimi i rradhës do të zhvillohet në Shkodër, ku përfaqësueset dhe përfaqësuesit e firmës do të njohin shkollën dhe degët e saj teknike të arsimimit përmes prezantimeve të nxënëseve dhe nxënësve tanë.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”