Austria Schulnetzwerk

Konkurs eseje në qendrën Lincoln, Shkodër, 26 shkurt 2019

LajmComments Off on Konkurs eseje në qendrën Lincoln, Shkodër, 26 shkurt 2019

…Cili mendoni që është problemi më i rëndësishëm që po has bota në ditët e sotme?
Përdorni arsye specifike dhe shembuj për të mbështetur përgjigjen tuaj…ishte tema që duhet të trajtohet në një konkurs eseje. 9 nxënës të Shkollës Austriake „Peter Mahringer“ e pranuan sfidën për rrëmuar në çështjet globale tek qendra Lincoln në Shkodër

Pjesëmarrësit:
Mejba Kadija, Engo Vucaj, Erbli Haxhija
Alesio Pjetrani, Samanta Preka, Irena Bala,
Rei Hoxha, Xhoi Pavaci, Odeta Rama

Teksti dhe fotot: Barbara LICHTNER

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”