Austria Schulnetzwerk

Gazeta austriake „Kurier“ njofton mbi suksesin

LajmComments Off on Gazeta austriake „Kurier“ njofton mbi suksesin

Nxënësit e HTL Shkodër kanë fituar çmimin e publikut në Jugend Innovativ me projektin e tyre „momSupport“. Ky sukses e bëri projektin të njohur në gjithë Austrinë, duke u prezantuar përmes një artikulli në një nga gazetat më të mëdha në Austri.

Në gëzohemi për vëmendjen mediatike dhe urojmë nxënësit përzemërsisht!

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”