Austria Schulnetzwerk

Fillim i mbarë në Shkollën Austriake

LajmComments Off on Fillim i mbarë në Shkollën Austriake


Me një plan mësimor të të menduar me kujdes, masa të shumëllojshme dhe efikase për mbrojtjen ndaj Covid-19, si për shembull respektim distance dhe mbajtje maske në çdo ambient brenda godinave të shkollës, etj…ka nisur kështu viti shkollor 2020-2021 në Shkollën Austriake “Peter Mahringer” në Shkodër.

Suksese të gjithëve!

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”