Austria Schulnetzwerk

Dhuratë bujare nga HLW Rankweil (nga Vorarlberg)

LajmComments Off on Dhuratë bujare nga HLW Rankweil (nga Vorarlberg)

Shkolla jonë mori si dhuratë 86 tavolina klase, 60 karrige klase, 20 karrige për bibliotekë dhe 8 tavolina për bibliotekë nga Shkolla e Mesme Profesionale Ekonomike në Rankweil.

Një falenderim i veçantë shkon për drejtoreshën e kësaj shkolle,zonjën Mag. Ulrike Xander dhe drejtorinë arsimore të Vorarlberg.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”