Austria Schulnetzwerk

ÖSD

Informacionet aktuale në lidhje me datat dhe tarifat e provimit të diplomës austriake të gjuhës gjermane ( ÖSD) mund ti shkarkoni çdo kohë në linkun e mëposhtëm: Informcion për ÖSD 2015 (klikoni këtu).

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”