Austria Schulnetzwerk

Vizitë në shkollë

Me rastin e „Ditëve të Austrisë“ vizituan shkollës Austriake drejtori i DAR Shkoder, Kadri Ymeraj, drejtori i Zyrës Arsimore të Malësisë së Madhe, FestorVolaj dhe drejtori i Zyrës Arsimore Pukё, Nikolin Prenga së bashku me një bashkëpunëtore të Zyrës Arsimore Pukë. „Ditët e Austrisë“ u organizua në formë seminari për mësuesit e gjuhës gjermane të rrethit Shkodër dhe Tiranë, idhe u udhëhoq nga Norbert Habelt, nga Ministria e Arsimit dhe Grave të Austrisë dhe nga Mag. Lukas Mayerhofer. Seminari u organizua nga Mag. Markus Offner, koordinator i gjuhës gjermane në Shkollën Austriake.

Gerlinde Tagini, 23.10.2015

hoher-besuch-an-der-schule-01

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”