Austria Schulnetzwerk

Trajnim për përdorimin e tablet në orën e mësimit

LajmComments Off on Trajnim për përdorimin e tablet në orën e mësimit

Shkolla Austriake përdor këtë vit tablet shtesë për shënime, si zëvendësim për dërrasën e zezë në klasë. Këto tablet kanë avantazhin që përmes tyre mund të sigurohet akses direkt në kompjuter. Pjesa e nxënësve që zhvillojnë mësimin online shohin menjëherë shënimin e msuesve në ekranin e tyre të kompjuterit në cilësi të shkëlqyer. Mëposhtë një shembull nga një orë matematike:

Ditën e premte, më 02.10.2020, pas përfundimit të mësimit, u zhvillua trajnimi i parë për mësueset dhe mësuesit tanë me qëllim përdorimin profesional të këtyre tablet. Trajnimi u organizua nga kolegu Nikolaus Kogler.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”