Austria Schulnetzwerk

Shkolla Austriake – Çmimi i 1-rë në rang kombëtar për informatikë me Edmond Hasanajn

LajmComments Off on Shkolla Austriake – Çmimi i 1-rë në rang kombëtar për informatikë me Edmond Hasanajn

Si çdo vit, shkolla jonë merr pjesë në olimpiadat e zhvilluara në lëndët e ndryshme, ku sigurisht pritshmëritë më të mëdha janë në fushën e shkencave natyrore dhe informatikës.

Edmond Hasanaj është nxënësi i cili na krenoi për të disatën herë, duke fituar çmimin e parë në olimpiadën e informatikës në Shqipëri për vitin shkollor 2017/18. Ai është maturant këtë vit dhe zotëron njohuri të shkëlqyera në të gjitha fushat, por sigurisht, si specialist informatike, konkuroi në olimpiadën e informatikës, ku pasi fitoi me pikë shumë të larta të gjitha fazat e olimpiadave, arriti të marrë çmimin e parë në gjithë Shqipërinë.

Edmondit i urojmë suksese të mëtejshme dhe falenderojmë të gjithë mësuesit për mbështjetjen dhe përgatitjen e përkushtuar!

Sidita Bazhdari, Nëndrejtore

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”