Austria Schulnetzwerk

Pritje tek Presidenti i shtetit!

LajmComments Off on Pritje tek Presidenti i shtetit!

Me rastin e 110-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë, në hotel Rogner u zhvillua një aktivitet festiv nga shoqata Austri-Shqipëri, në të cilin ishte i ftuar edhe drejtori i Shkollës Austriake si folës Key-Note.
Më tej, Presidenti i shteti, Dr. Bajram Begaj, priti në presidencë ambasadorin austriak
Dr. Christian Steiner, presidentin e shoqatës Austri-Shqipëri Mag. Arno Riedl dhe drejtorin e Shkollës Austriake Mag. Thomas Douschan.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”