Austria Schulnetzwerk

Koordinatorë për Covid-19 në Shkollën Austriake

LajmComments Off on Koordinatorë për Covid-19 në Shkollën Austriake

 

Në kuadër të situatës sfiduese të Covid-19, Shkolla Austriake po trajnon ndër nxënës „Koordinatorët e Covid-19“, të cilët morën përsipër përgjegjësinë e menaxhimit të situatës ne klasë mbi masat e higjienës në klasë dhe ambientet e shkollës.

Në seminarin e parë u trajtuan çështje si: rregullat e shkollës për një sjellje të sigurt dhe me përgjegjësi me njëri-tjetrin, larja e duhur e duarve, sjellja e duhur me mjetet sanitare etj.

Një falenderim të përzemërt për angazhimin dhe punën tuaj! Sëbashku jemi të fortë. Le të mbrojmë veten dhe tjetrin.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”