Austria Schulnetzwerk

Drekë e përbashkët me ambasadorin dhe konsullin e nderit

LajmComments Off on Drekë e përbashkët me ambasadorin dhe konsullin e nderit


Me ftesë të Konsullit të Nderit, Zotit Gergj Leqejza dhe në prani të Ambasadorit Austriak, Dr. Christian Steiner, kaluam një kohë të bukur dhe patëm një drekë shumë të shijshme në breg të liqenit të Shkodrës.

Në foto: Dr. Christian Steiner, Dir. Thomas Douschan, Gjergj Leqejza, Vizedirektorin Sidita Bazhdari, Marilda Shala, Erjola Duraku, Andreas Kucher

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”