Austria Schulnetzwerk

Shkolla jonë merr pjesë në Junior Achievement Albania

LajmComments Off on Shkolla jonë merr pjesë në Junior Achievement Albania

Duke filluar prej këtij viti, shkolla jonë merr pjesë në Junior Achievement, një organizatë për mbështetjen e të rinjve në fushën e Entrepreneurship. Nga...   Read More

Gjermanishtja si gjuhë e huaj! Gjermanishtja si gjuhë e dytë! Gjermanishtja si gjuhë amtare!

LajmComments Off on Gjermanishtja si gjuhë e huaj! Gjermanishtja si gjuhë e dytë! Gjermanishtja si gjuhë amtare!

Pas një ndërprerje prej 2-vitesh u zhvillua në Vjenë kongresi i madh D-A-CH. Ekspertë të karatit të lartë të fushës së arsimit nga Gjermania,...   Read More

Shkolla Austriake pjesë e „Steam“

LajmComments Off on Shkolla Austriake pjesë e „Steam“

Ditën e shtunë, me datë 09.042022, 3 grupe nxënësish nga Shkolla Austriake morën pjesë në edicionin e parë të panairit “STEAM”, në Tiranë. Pasi...   Read More

Risi: Prezantime virtuale me ndërmarrje austriake

LajmComments Off on Risi: Prezantime virtuale me ndërmarrje austriake

Për shkak të arsimimit dhe aftësive të shumëanshme, nxënësit tanë janë shumë të kërkuar si specialistë të IT, pasi përfundojnë shkollën. Njëkohësisht, disa nga...   Read More

LajmComments Off on

Më 4 dhe 5 prill, në kuadër të provimit të pjekurisë dhe diplomës austriake, nxënësit e viteve të pesta prezantuan me sukses dhe në...   Read More

Projekt fantastik!

LajmComments Off on Projekt fantastik!

Fundjavën e kaluar, Edri Kopliku, Irsa Bushati dhe Toni Guli morën pjesën në UPSHIFT, një program i UNICEF në bashkëpunim me Ambasadën e Mbretërisë...   Read More

Stefan Zweig – Autor Botëror

LajmComments Off on Stefan Zweig – Autor Botëror

Në kuadër të ekspozitës “Stefan Zweig, Autor Botëror” më 24 mars 2022, klasa 4a mori pjesë në aktivitetin e organizuar në formën e një...   Read More

Sukses i mrekullueshëm në olimpiadën e informatikës

LajmComments Off on Sukses i mrekullueshëm në olimpiadën e informatikës

Përkrah gjuhës gjermane, lënda e informatikës është kompetenca kyçe e Shkollës Austriake. Nxënësit tanë paraqitën rishtasi rezultate të shkëlqyera në fazën e dytë të...   Read More

  • Nje ditë në shkollën tonë

  • Njoftime

    Për arsye të situatës së krijuar nga Covid-19, takimet prindër-mësues nuk do të zhvillohen më fizikisht në shkollë. Mësuesit janë natyrisht të gatshëm të bisedojnë me prindërit përmes telefonit të shkollës, sipas orareve të njohura tashmë dhe të publikuara në faqen zyrtare të shkollës

    Takimet prindër-mësues

  • Teknikë Rrjeti

  • Teknikë Mediatike

  • Libri Vjetor i Shkollës

  • Të rejat e fundit

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”