Austria Schulnetzwerk

Shpërndarja e certifikatave CISCO

LajmComments Off on Shpërndarja e certifikatave CISCO

Teknika e Rrjetit dhe CISCO janë të lidhur në mënyrë të pandashme me njëra – tjetrën. Kështu, nxënësit tanë përfunduan lëndën me zgjedhje dhe...   Read More

Sporti në Shkollën Austriake

LajmComments Off on Sporti në Shkollën Austriake

Pas një ndërprerjeje të gjatë të aktiviteteve sportive për shkak të pandemisë, shkolla jonë ka rifilluar traditën e saj të mirë në fushën e...   Read More

Urime! Shkolla Austriake në Shqipëri fiton çimin e parë në konkursin më të madh e të rëndësishëm, në kategorinë Entrepreneurship.

LajmComments Off on Urime! Shkolla Austriake në Shqipëri fiton çimin e parë në konkursin më të madh e të rëndësishëm, në kategorinë Entrepreneurship.

Vjenë…Jugend Innovativ…konkursi më smart ndër shkolla në Austri, këtë vit ka shumë arsye për të festuar: në rreth 35 faza konkuruese, me rreth 11...   Read More

Rezultate të shkëlqyera në provimin e pjekurisë dhe diplomës austriake

LajmComments Off on Rezultate të shkëlqyera në provimin e pjekurisë dhe diplomës austriake

Nën shoqërimin e Zonjës Këshilltare Ministrie, Mag. Sabine Niemeyer (nga Ministria Federale e Arsimit, Shkencës dhe Kërkimit, Austri), 35 maturantet dhe maturantët përfunduan me...   Read More

Shumë projekte të bukura mediatike në klasën e 9-të

LajmComments Off on Shumë projekte të bukura mediatike në klasën e 9-të

Edhe këtë vit nxënësit kanë zhvilluar faqe kreative dhe të bukura si projekt final për klasën e 9-të! Ju mund të shihni projektet më...   Read More

Furnizimi i ri është rrugës!

LajmComments Off on Furnizimi i ri është rrugës!

Shkolla profesionale rajonale ne Baden, pranë Vjenës, ka dhuruar për Shkollën Austriake në Shqipëri 40 kompjutera, 120 karrige dhe 10 tavolina në gjendje shumë...   Read More

Spektakël arritjesh tek „Tregu i ideve”- Dita EEE 2022

LajmComments Off on Spektakël arritjesh tek „Tregu i ideve”- Dita EEE 2022

Më 6.5.2022 u zhvillua në shkollën tonë Dita e Parë EEE (Entrepreneurship Education in Engineering) nën moton „Tregu i Ideve”. Në fillim të gjysmëditës,...   Read More

Certifikatë Oracle

LajmComments Off on Certifikatë Oracle

Më 13.04.2022, drejtori i Shkollës Austriake, Zoti Mag. Thomas Douschan ndau për 25 nxënës e nxënëse të HTL Shkodër certifikatat e mbylljes me sukses...   Read More

  • Nje ditë në shkollën tonë

  • Njoftime

    Për arsye të situatës së krijuar nga Covid-19, takimet prindër-mësues nuk do të zhvillohen më fizikisht në shkollë. Mësuesit janë natyrisht të gatshëm të bisedojnë me prindërit përmes telefonit të shkollës, sipas orareve të njohura tashmë dhe të publikuara në faqen zyrtare të shkollës

    Takimet prindër-mësues

  • Teknikë Rrjeti

  • Teknikë Mediatike

  • Libri Vjetor i Shkollës

  • Të rejat e fundit

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”