Austria Schulnetzwerk

Vizitë në shkollë e ambasadorit austriak Dr. Johann Sattler

LajmComments Off on Vizitë në shkollë e ambasadorit austriak Dr. Johann Sattler

Ishte kënaqësi e madhe që të përshëndesnim gjatë një vizite më 09 qershor në shkollën tonë, ambasadorin e ri të Austrisë në Shqipëri, z.Dr....   Read More

Dhënia e çmimeve për fituesit

LajmComments Off on Dhënia e çmimeve për fituesit

Ditën e hënë më 06.06. 2016, iu dorezuan cmimet fitueseve dhe fituesve të konkurseve në gjuhën gjermane nga drejtoresha zonja Tagini dhe drejtoresha shqiptare...   Read More

Fëmijët vizitojnë shkollën teknike

LajmComments Off on Fëmijët vizitojnë shkollën teknike

Me 27 maj u zhvillua në shkollën tonë, në bashkëpunim me drejtorinë Arsimore Shkodër, projekti „ Fëmijët vizitojnë shkollën teknike“, i cili u drejtua...   Read More

Grupi i cilësisë „Lëvizje dhe sport/Shkollë e shëndetshme“

LajmComments Off on Grupi i cilësisë „Lëvizje dhe sport/Shkollë e shëndetshme“

Pushime lëvizore në mësim Lëvizja përmirëson vëmendjen dhe motivimin. Nxënësit mund të përqëndrohen më mirë mund të mësojnë më lehtë. Pas një pushimi lëvizor...   Read More

IT Challenge Day

LajmComments Off on IT Challenge Day

IT Challenge Day Më 27.05.2016 u zhvillua për herë të tretë në Shkollën Austriake „IT Challenge Day“ („Dita e sfidave në fushën e IT-së“)....   Read More

„Dita e Dyerve të Hapura 2016“

Më 14 prill 2016 u zhvillua në shkollën tonë „Dita e Dyerve të Hapura“. Kjo ditë u organizua nga klasa 3A, me ndihmën e...   Read More

Projekt KLASA VIII

Tema :BURIMET E energjisë dhe shfrytezimi i tyre Tashmë cdo vit në lëndën e fizikës për klasat e teta, mësimet teorike të kapitullit “Shndërrime...   Read More

PROJEKT FIZIKE KLASA 8

Në përfundim të vitit shkollor me nxënësit e klasave të teta, u organizua një projekt përmbyllës i lëndës së fizikës. Tema e këtij projekti...   Read More

Shkolla Austriake në Expo city

Më 20 Maj 2016 shkolla Austriake „ Peter Mahringer“ Shkoder, përfaqësuar nga një grup nxënësish, nga drejtoresha Gerlinde Tagini dhe nga mësuesit Brilanda Fishta,...   Read More

Shkolla Austriake në panairin e arsimit profesional në Shkodër

Më 6 maj 2016 u zhvillua në Shkodër, me iniciativë të Ministrisë së Mirëqenies Sociale dhe Rinisë panairi i shkollave profesionale në Shqipërinë së...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”