Austria Schulnetzwerk

Vizitë e projektit„ Gjermanishtja në Veri të Shqipërisë“ në Koplik

LajmComments Off on Vizitë e projektit„ Gjermanishtja në Veri të Shqipërisë“ në Koplik

Edhe këtë vit u mundësua përmes financimit nga ana e Ministrisë së Arsimit të Austrisë, zhvillimi i një kursi të gjuhës gjermane në Koplik...   Read More

Vizitë në kursin e gjuhës gjermane Vau i Dejës

LajmComments Off on Vizitë në kursin e gjuhës gjermane Vau i Dejës

Në kuadër të projektit „Gjuha gjermane në Veri të Shqipërisë“ të financuar nga Minstria e Arsimit e Austrisë, do të zhvillohet edhe në këtë...   Read More

Vizitë në kursin e gjuhës gjermane në Mjedë

LajmComments Off on Vizitë në kursin e gjuhës gjermane në Mjedë

Të enjten, më 13 dhjetor, drejtuesja e projektit, znj. Mikela Lekaj së bashku me znj. Maria Hönigsberger vizituan kursin e gjuhës gjermane në Mjedë,...   Read More

Vizitë në shkollën e komunitetit rom „Beato Zeferino“

LajmComments Off on Vizitë në shkollën e komunitetit rom „Beato Zeferino“

Të premten më 09.12.2016 u zhvillua me rast të afrimit të krishtlindjeve një vizitë në shkollën e komunitetit rom „Beato Zeferino“, ç′ka tashmë për...   Read More

Panairi i punës në Bashkinë e Shkodrës

LajmComments Off on Panairi i punës në Bashkinë e Shkodrës

Të shtunën më, 10 dhjetor u zhvillua për herë të parë në hollin e madh të Bashkisë Shkodër një panair i bizneseve kryesorë dhe...   Read More

„Austria lexon 2016“- Projekti ynë letrar kushtuar Migjenit

LajmComments Off on „Austria lexon 2016“- Projekti ynë letrar kushtuar Migjenit

Migjeni është një shkrimtar i njohur shqiptar, i cili ka shkruar për tema si feja, vendlindja, varfëria dhe dashuria dhe vlen si themelues i...   Read More

Aktiviteti i dytë „Dita e Austrisë “ në shkollën teknike „Peter Mahringer“

LajmComments Off on Aktiviteti i dytë „Dita e Austrisë “ në shkollën teknike „Peter Mahringer“

Ditën e premte më 04.11.2016, u zhvillua në shkollën Austriake Shkodër për herë të dytë aktiviteti „Dita e Austrisë. Ky seminar kishte në qendër...   Read More

Workshop në shkollë për krijimin e stolive

LajmComments Off on Workshop në shkollë për krijimin e stolive

Conny Lang është një ish-maturante e një shkolle teknike austriake të ngjashme me shkollën tonë, punon në sektorin teknik, ka hobi udhëtimet, është dizenjuese...   Read More

Radio e lirë e Austrisë së Sipërme viziton shkollën

LajmComments Off on Radio e lirë e Austrisë së Sipërme viziton shkollën

Në tetor 2016 u zhvillua projekti i Erasmus „Radio FRO goes ARKA Qendra Rinore Shkoder“ për përforcimin e kompetencës mediatike. Radio „Freie Radio Oberösterreich“...   Read More

Aktivitet festiv me rastin e festës kombëtare të Austrisë

LajmComments Off on Aktivitet festiv me rastin e festës kombëtare të Austrisë

Tashmë është bërë traditë që drejtoresha e shkollës austriake „Peter Mahringer“ të ftojë më 26 tetor me rastin e festës kombëtare të Austrisë të...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”