Austria Schulnetzwerk

Vizita e ambasadorit dhe e gazetarëve shqiptarë në shkollë

LajmComments Off on Vizita e ambasadorit dhe e gazetarëve shqiptarë në shkollë

Më 6 prill, ambasadori austriak në Shqipëri, Dr. Johann Sattler vizitoi shkollën tonë së bashku me Konsullin e Nderit austriak në Shkodër Z. Leqejza...   Read More

Të dashur prind, të dashur nxënës!

LajmComments Off on Të dashur prind, të dashur nxënës!

Më 18 mars fillojmë me regjistrimet për vitin e ri shkollor 2017/2018. Më 29/03/2017 shkolla hap dyert për të gjithë të interesuarit për të...   Read More

HAPJA E SALLËS SË RE TË GJIMNASTIKËS!

LajmComments Off on HAPJA E SALLËS SË RE TË GJIMNASTIKËS!

Ambient i ri – shtysë e re! Të enjten, më 9 mars, u hap nga drejtori Mag. Josef Fasching palestra e projektuar rishtazi. Sallës...   Read More

Festa e 7 dhe 8 Marsit në shkollën tonë

LajmComments Off on Festa e 7 dhe 8 Marsit në shkollën tonë

Me rastin e festave të 7-8 Marsit, në Shkollën Austriake “Peter Mahringer” u organizua një aktivitet nën drejtimin e mësueseve Brunilda Kapcari dhe Irma...   Read More

Marrëveshje me Muzeun Kombëtarë të Fotografisë Marubi për të kryer praktika

LajmComments Off on Marrëveshje me Muzeun Kombëtarë të Fotografisë Marubi për të kryer praktika

Më 3 Mars 2017 u zhvillua një takim në ambjentet e muzeut, në praninë e drejtorit të muzeut Lucian Bedeni, Rektori i Universitetit të...   Read More

Konkursi i gjuhës gjermane për klasën e 10-të

LajmComments Off on Konkursi i gjuhës gjermane për klasën e 10-të

Të premten, 10 mars 2017, u zhvillua konkursi i përvitshëm i gjuhës gjermane për klasat e 2-ta në shkollën tonë. Të 4 kandidatët e...   Read More

KONKURSI I GJUHËS GJERMANE –KLASAT e 9ta.

LajmComments Off on KONKURSI I GJUHËS GJERMANE –KLASAT e 9ta.

Të gjithë i njohin yjet e filmit dhe muzikës, por kush i njeh yjet e gjuhës gjermane në shkollën tonë? Më 28 shkurt 2017,...   Read More

Karnevale në Shkodër

LajmComments Off on Karnevale në Shkodër

Ditën e diel, datë 26.02.2017 u organizuan Karnevalet në qytetin e Shkodrës. Shoqata kulturore teatrore“ Zef Jubani „ në bashkëpunim me Bashkine e qytetit...   Read More

Ekskursion në liqenin e Komanit

LajmComments Off on Ekskursion në liqenin e Komanit

Një ditë me diell jashtë, larg nga shkolla dhe mësimi – bën që zemra e nxënësit të rrahë shpejtë. Më 8 shkurt 2017, klasa...   Read More

Shkollimi në Gjermani

LajmComments Off on Shkollimi në Gjermani

Çfarë është trajnimi profesional? Nëse doni të kualifikoheni direkt për një profesion të vendosni për një trajnim të tillë. Një ofrues trajnimi mund të...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”