Austria Schulnetzwerk

Duke ecur në Tarabosh

LajmComments Off on Duke ecur në Tarabosh

Tetë nxënës të klasës së 9-të , u ngjitën të dielën, më 28 maj 2017 në malin shkodran. Pas dy orë e gjysmë ata...   Read More

Dhënia e çmimeve për fituesit në praninë e z. MinR Mag. HABELT

LajmComments Off on Dhënia e çmimeve për fituesit në praninë e z. MinR Mag. HABELT

Të premten, më 2 qershor, z. MinR Mag. Habelt, kryetari i komisitonit të maturës së këtij viti, u dorëzoi çertifikatat të gjithë fituesve të...   Read More

MinR Habelt vizitoi projektin “Gjuha Gjermane në Shqipërinë e Veriut “

LajmComments Off on MinR Habelt vizitoi projektin “Gjuha Gjermane në Shqipërinë e Veriut “

Ka pasur një surprizë të madhe në mbylljen e kursit në kuadër të projektit „Gjuha Gjermane në Shqipërinë e Veriut” të shtunën, më 03.06.2017...   Read More

Konkursi i leximit në gjuhë gjermane

LajmComments Off on Konkursi i leximit në gjuhë gjermane

Më 23 maj 2017, në kuadër të bashkëpunimit me shkollat shqiptare u zhvillua për herë të dytë një konkurs leximi në gjuhën gjermane midis...   Read More

Vizitë nga një delegacion i konferencës ndërkombëtare të sindikatave

LajmComments Off on Vizitë nga një delegacion i konferencës ndërkombëtare të sindikatave

Më 20 maj 2017, vizitoi një delegacion i Konferencës për Bashkëpunimin e Sindikatave në Evropë (KGZE), i cili u zhvillua nga 18 deri më...   Read More

Prezantim në konferencën ndërkombëtare të sindikatave në Tiranë

LajmComments Off on Prezantim në konferencën ndërkombëtare të sindikatave në Tiranë

Konferenca e 29-të mbi Bashkëpunimin e Sindikatave në Evropë (KGZE) u zhvillua në Tiranë nga 18 deri më 21 maj. Konferenca u organizua nga...   Read More

Ditët e projektit: klasa 2b

LajmComments Off on Ditët e projektit: klasa 2b

Në këtë vit shkollor, klasa 2b vizitoi gjatë ditëve të projektit dy muzeumet Bunkart në Tiranë. Bunkerët e ish-diktatorit Enver Hoxha ishin shumë interesante,...   Read More

Udhëtimi ynë në Vjenë

LajmComments Off on Udhëtimi ynë në Vjenë

Nxënësit e klasave 3A dhe 3B qëndruan në Vienë nga data 10.04 deri më 14.04.2017 në kuadër të projektit ” Rinia europiane njihet me...   Read More

“Panairi i Arsimit Profesional dhe Asistencës së BE-së”

LajmComments Off on “Panairi i Arsimit Profesional dhe Asistencës së BE-së”

Shkolla jonë mori pjesë më 11.5. 2017 në “Panairi i Arsimit Profesional dhe Asistencës së BE-së” , i cili zhvillohej në shkollën profesionale “Kolin...   Read More

Një ditë e bukur në Razëm

LajmComments Off on Një ditë e bukur në Razëm

Këtë vit klasa 8a zgjodhi për të vizituar hijeshinë dhe freskinë e Razmës. Edhe pse me një mot jo shumë të favorshëm, fëmijët e...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”