Austria Schulnetzwerk

Kampin veror – “Goethe goes Grün”

LajmComments Off on Kampin veror – “Goethe goes Grün”

Ky ishte një projekt i Institutit Goethe për mbrojtjen e mjedisit dhe natyrës. Kishte 36 pjesëmarrës nga vende të ndryshme. Fluturuam në Ano Chora...   Read More

Festa e fundvitit dhe ceremonia e diplomimit të maturantëve 2016 – 2017

LajmComments Off on Festa e fundvitit dhe ceremonia e diplomimit të maturantëve 2016 – 2017

Me 14 qershor u zhvillua festa e dhjetë e fundvitit në shkollën austriake „Peter Mahringer“. Me prezencen e shumë të ftuarve të nderit, të...   Read More

Bashkёbisedim letrar nё biblotekёn e shkollёs

LajmComments Off on Bashkёbisedim letrar nё biblotekёn e shkollёs

A ju nevojitet leximi pёr tё ndёrtuar njё tё ardhme tё mirё profesionale? Thelbёsisht Jo! Mbi kёtё pistё ndёrtohen urat e bisedёs pёr tё...   Read More

„Dita e Dyerve të Hapura 2017“ dhe gjysmëfinalja e YEA!

LajmComments Off on „Dita e Dyerve të Hapura 2017“ dhe gjysmëfinalja e YEA!

Më 29 mars 2017 u zhvillua në shkollën tonë „Dita e Dyerve të Hapura“ dhe gjysmëfinalja e planeve të biznesit. Kjo ditë u organizua...   Read More

„Goethe goes Grün“

LajmComments Off on „Goethe goes Grün“

Ne kemi aplikuar në konkursin “Goethe goes Grün”, një konkurs internacional për nxënës nga 12-14 vjeç dhe kemi krijuar një video të shkurtër. Në...   Read More

Përfundimi i kursit të gjuhës gjermane në Vau i Dejës

LajmComments Off on Përfundimi i kursit të gjuhës gjermane në Vau i Dejës

Të premten, më 09.06.2017, iu dorëzuan pjesëmarrësve të kursit të gjuhës gjermane në shkollën 9-vjeçare Vau i Dejës, çertifikatat e pjesëmarrësjes në kurs. Të...   Read More

Dita dedikuar konkurseve në IT

LajmComments Off on Dita dedikuar konkurseve në IT

Më 09.06.2017 u zhvillua për herë të katërt në Shkollën Austriake „IT Challenge Day“ („Dita e sfidave në fushën e IT-së“). Nën drejtimin e...   Read More

Bashkëpunimi midis Shkollës Austriake dhe Universitetit ” New York ” në Tiranë

LajmComments Off on Bashkëpunimi midis Shkollës Austriake dhe Universitetit ” New York ” në Tiranë

Përmes ndërmjetësimit të Konsullit të Nderit Austriak z. Leqejza, u zhvillua më 06 qershor në shkollën austriake “Peter Mahringer” një takim me z.Andreas Galatoulas,...   Read More

Përfundimi i kursit të gjuhës gjermane në Mjedë

LajmComments Off on Përfundimi i kursit të gjuhës gjermane në Mjedë

Të martën, më 06.06.2017, pjesëmarrësve të kursit të gjuhës gjermane në shkollën 9-vjeçare të Mjedës , iu dorëzuan çertifikatat e pjesëmarrësjes në kurs. Drejtuese...   Read More

Ditët e projektit në Lepushe – 9BC

LajmComments Off on Ditët e projektit në Lepushe – 9BC

Dy ditë çlodhje në fund të stresit shkollor dhe për më tepër, në peisazhin e bukur të Lepushës – u bë ëndrra për 9b...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”