Austria Schulnetzwerk

Mbill një pemë …

LajmComments Off on Mbill një pemë …

Pasi klasa 3a kishte trajtuar temën e mbrojtjes së mjedisit në orën e mësimit të gjuhës gjermane, u krijua ideja për të vënë në...   Read More

Ekskursioni në Reç

LajmComments Off on Ekskursioni në Reç

Ditën e mërkurë, me datë 15.11.2017, klasa e 9A dhe 9C ,të shoqëruar nga mësuese Irma, mësuese Ana dhe mësuese Jozefina, organizuan një ekskursion...   Read More

YEA! CODE WEEK – Nxënësit e shkollës austriake mësojnë programimin duke u argëtuar

LajmComments Off on YEA! CODE WEEK – Nxënësit e shkollës austriake mësojnë programimin duke u argëtuar

Ditën e shtunë, më datë 11 nëntor 2017 u organizua “YEA Code Week” në ambjentet e shkollës austriake. “Europe Code Week” organizohet çdo vit...   Read More

Dorëzimi i 10 kompjuterëve në shkollën 9-vjeçare në Bardhaj

LajmComments Off on Dorëzimi i 10 kompjuterëve në shkollën 9-vjeçare në Bardhaj

Të premten, më 10 nëntor 2017, iu dorëzuan zyrtarisht shkollës 9-vjeçare në Bardhaj, shkollës së re të projektit “Gjuha gjermane në Veri të Shqipërisë”...   Read More

Fushata kombëtare e të lexuarit në muajin nëntor

LajmComments Off on Fushata kombëtare e të lexuarit në muajin nëntor

Në kuadër të fushatës kombëtare të të lexuarit, shkolla austriake “Peter Mahringer”, në bashkëpunim me bibliotekën “Marin Barleti” dhe Drejtorinë Rajonale të Kulturës Kombëtare,...   Read More

Dita sportive

LajmComments Off on Dita sportive

Tashmë është bërë traditë që në shkollën tonë një herë në vit të zhvillohet dita sportive, e cila organizohet nga dy mësuesit e “Edukimit...   Read More

Aktiviteti i shkollës me rastin e festës kombëtare të Austrisë

LajmComments Off on Aktiviteti i shkollës me rastin e festës kombëtare të Austrisë

Si çdo vit, edhe këtë vit u zhvillua një aktivitet me rastin e “Ditës Kombëtare të Austrisë”, ku morën pjesë drejtoria, të gjithë mësuesit...   Read More

Trajnimi i mësuesve te Edukimit Fizik të Shkodres

LajmComments Off on Trajnimi i mësuesve te Edukimit Fizik të Shkodres

Më 20 dhe 21 tetor 2017 u zhvillua në ambjentet e shkollës austriake një trajnim teorik dhe praktik i mësuesve të Edukimit Fizik të...   Read More

Shkolla jonë mbështet me bazë materiale komunën Pult

LajmComments Off on Shkolla jonë mbështet me bazë materiale komunën Pult

Patëm kënaqësinë të mbështesim brenda mundësive tona dhe duke vërë në zbatim përgjegjësinë tonë sociale shkollat në Kir, Bogë dhe Xhaj në Komunën e...   Read More

Praktikë në shkollën austriake jashtë vendi: vizita e kursit të gjermanishtes në Koplik

LajmComments Off on Praktikë në shkollën austriake jashtë vendi: vizita e kursit të gjermanishtes në Koplik

Edhe në këtë vit shkollor, dy mësues nga Austria vizitojnë HTL “Peter Mahringer” në Shkodër, në kuadër të projektit “Praktikë në shkollat austriake jashtë...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”