Austria Schulnetzwerk

Z. MinR Mag. Habelt viziton kursin “Bardhaj”

LajmComments Off on Z. MinR Mag. Habelt viziton kursin “Bardhaj”


Pas përfundimit të seminarit për mësuesit e gjuhës gjermane më 11 maj 2018, z. MinR Mag. Norbert
Habelt vizitoi edhe projektin "Gjermanisht në Shqipërinë e Veriut" – në kursin e hapur këtë vit në
Bardhaj. Njëzet nxënësit ishin shumë të lumtur kur në përfundim të kursit z. MinR Mag. Norbert , në
praninë edhe të drejtorit të shkollës, z.Fasching, drejtueses së projektit Mikela Lekaj, koordinatorit të
gjuhës gjermane Markus Offner, Mag. Jürgen Ehrenmüller, mësueses Rita Vuksani dhe nëndrejtorit
të Shkollës Fillore Bardhaj, u dorëzoi atyre çertifikatat e pjesëmarrjes.
Faleminderimet shkojnë për Ministrinë Federale të Arsimit, Shkencës dhe Kërkimeve, BMBWF, e cila
edhe këtë vit financoi projektin "Gjermanisht në Shqipërinë e Veriut".

Markus Offner

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”