Austria Schulnetzwerk

Duke ecur në Tarabosh

LajmComments Off on Duke ecur në Tarabosh

Tetë nxënës të klasës së 9-të , u ngjitën të dielën, më 28 maj 2017 në malin shkodran. Pas dy orë e gjysmë ata ishin të lodhur, por të lumtur që u ngitën në majën e Taraboshit dhe mund të shijonin Shkodrën dhe liqenin nga lart. Nga ana tjetër ata mund të shihnin edhe detin nga larg.
Grupi u shoqërua nga katër mësues: Znj. Wutschitz, Znj. Hönigsberger, Z. Alibali dhe Z. Höbert.
Pas një pushimi të gjatë, u kthyem në luginë. Një pije e vogël në restorantin “Marku” në këmbët e e Tarabosh-it përfundoi ekskursionin e mrekullueshëm.

Maria Hönigsberger

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”