Austria Schulnetzwerk

Vizitë nga Vorarlberg

LajmComments Off on Vizitë nga Vorarlberg

Sot vizituan shkollën austriake z.Wolfgang Rothmund, inspektor i arsimit të rrethit si dhe znj. Helga Bellak-Rothmund dhe Katharina Pola-Jagg dhe z. Jürgen Bodlak, drejtorë në shkolla fillore. Ne jemi të lumtur për vizitën e z. inspektor Rothmund, i cili e ka vizituar edhe më parë shkollën, pasi ai ka udhëhequr që në 1992 transporte të bankave të shkollës dhe ndihma tjera për shkollat në Shqipëri.

Gerlinde Tagini, 27.10.2016

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”