Austria Schulnetzwerk

Vizitë nga Austria

Të enjten, më 17. 03 2016 vizituan shkollën austriake Z. Profesor Walter Höflechner, Univ-Prof i. R., dhe Z. Dr. Christoph Ramoser, drejtor i seksionit V/7 të Ministrisë së Shkencës së Austrisë. Nxënësit Jona Aliku, Injacio Gjeluci dhe Endrin Hoti prezantuan për vizitorët shkollën tonë. Është një kënaqësi për ne, që në kuadër të vizitës së tij në Shkodër, Prof. Höflechner, i cili drejtoi për shumë vite projektin me universitetin e Shkodrës, vizitoi shkollën tonë. Falenderoj Prof. Höflechner dhe Z. Dr. Ramoser për vizitën!

Gerlinde Tagini

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”