Austria Schulnetzwerk

Vizitë në “Shtëpinë e Fëmijëve”

LajmComments Off on Vizitë në “Shtëpinë e Fëmijëve”


Në kuadër të lëndës së Biologjisë dhe të kapitullit mbi studime të sjelljes tek njerëzit, nxënësit e klasës së 9-të vizituan “Shtëpinë e Fëmijëve” më 05. 05. 2018 për fëmijët nga 0 deri në 6 vjeç. Nxënësit ishin shumë të emocionuar nga kjo vizitë, ku morën përvojën e tyre të parë me fëmijët e vegjël. Falënderojmë “Shtëpinë e Fëmijës”, e cila na mundësoi këtë vizitë.

Gjyzepina Celi

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”