Austria Schulnetzwerk

Vizitë në kursin e gjermanishtes në Bardhaj

LajmComments Off on Vizitë në kursin e gjermanishtes në Bardhaj


Të premten më 06.04.2019 së bashku me kordinatorin e gjermanishtes në shkollën Austriake Mag. Markus Offner mundem të shijonim disa minuta bashkëbisedimi në gjuhën gjermane me nxënësit e shkollës 9-vjeçare në Bardhaj. Nën drejtimin e maturantes tonë Enkelejda Prendi (5B), të cilën e përgëzojmë për punën e madhe që ka bërë me këto nxënës, arritëm të krijonim dialogje të vogla në gjermanisht. Jemi të lumtur që në një kohë kaq të vogël, nxënësit kanë përvetësuar kaq mirë gjermanishten dhe për më tepër që pjesëmarrja ka mbetur e njejte, duke treguar interes dhe aktivizim të lartë për këtë gjuhë sa të vështirë aq edhe të bukur.
Duam të falenderojmë për mbështjetjen e vazhdueshme Ministrinë Austriake të Arsimit si dhe drejtorinë e shkollës Austriake në Shkodër.

Teksti: Mikela Lekaj
Fotot: Markus Offner

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”