Austria Schulnetzwerk

Vizitë e projektit „Gjermanishtja në Veri të Shqipërisë“ në Koplik

LajmComments Off on Vizitë e projektit „Gjermanishtja në Veri të Shqipërisë“ në Koplik


Më 08.12.2018 nje delegacion nga shkolla austriake „Peter Mahringer“ vizituan projektin„ Gjermanishtja në Veri të Shqipërisë“, në Koplik. Me këtë rast përfaqësuesit nga shkolla austriake u bindën për përparimet e kursantëve në mësimin e gjuhës gjermane dhe u realizuan biseda të thjeshta me kursantët. Në fund u shkëmbyen disa mendime me drejtuesin e kursit, mësuesin Skënder Curraj dhe u uruam këtyre kursantëve shumë të zellshëm pushime të mbara duke u premtuar se do ketë vizita të tjera edhe në të ardhmen.

08.12.2018 Mikela Lekaj
Fotot: Manfred Tagini

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”