Austria Schulnetzwerk

Vizitë e nivelit të lartë në Shkollën Austriake

LajmComments Off on Vizitë e nivelit të lartë në Shkollën Austriake

Konsulli i Ambasadës Austriake në Turqi, Zoti Edmond Ramja vizitoi javën e kaluar Shkollën Asutriake në Shkodër. Ai mbeti me përshtypje shumë të mirë nga nxënëset dhe nxënësit tanë. Gjatë kësaj vizite, ai u shoqërua nga Konsulli Austriak i Nderit, Zoti Gjergj Leqejza!

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”