Austria Schulnetzwerk

Vizitë e këngëtarit Sokolin Asllani

besuch-des-sangers-sokolin-asllani-01Baritoni i shquar shqiptar, momentalisht këngëtarë në operën popullore të Vjenës, vizitoi më 20.09.2015 shkollën austriake në kuadër të një vizite në Shkodër. Sokolin Asllani vjen nga Fushё Arrëz, ndoqi në Shkodër shkollën e muzikës „Prenkё Jakova“, studjoi në Tiranë dhe në Vjenë dhe që nga viti 2002 angazhohet në Austri dhe Gjermani. Më 19.09.2015 debutoi në një koncert në Shkodër.

 

Gerlinde Tagini, 20.9.2015

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”