Austria Schulnetzwerk

Vit i mbarë shkollor!

I urojmë nxënësve si dhe prindërve një vit fillim të mbarë të vitit shkollor 2015/16 dhe suksese në mësime!

Gerlinde Tagini

viel-erfolg-fur-das-schuljahr-2015-16-01 viel-erfolg-fur-das-schuljahr-2015-16-02

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”