Austria Schulnetzwerk

Vendi i 3-të në „Çmimi i Mësuesit 2019 IV“ (IV-IndustriellenVereinigung) për projektin „The Life Challenge – economy 4 real“ (sfida e jetës – ekonomia në realitet) nga Gernot Scheffknecht.

LajmComments Off on Vendi i 3-të në „Çmimi i Mësuesit 2019 IV“ (IV-IndustriellenVereinigung) për projektin „The Life Challenge – economy 4 real“ (sfida e jetës – ekonomia në realitet) nga Gernot Scheffknecht.


Më 21 Tetor 2019, në godinën e industrisë (Vjenë), në kuadër të një mbrëmjeje festive gala, u zhvillua ndarja e çmimeve 2019 për mësuesit më të mirë.
Nën praninë e zonjës Iris Rauskala, ministre federale e arsimit, fituesit morën çmimet e shpërndara në 4 kategori.
Mag. Gernot Scheffknecht, mësues në Shkollën Austriake „Peter Mahringer“ në Shkodër mori çmimin e 3-të në kategorinë „Kompetencë Ekonomike“. Në konceptin e prezantuar bëhet fjalë për dhënie njohurish ekonomike në metodën, ku qendra është nxënësi, interaktivisht dhe praktikisht, me anë të një metodike të re të zhvilluar.
Urime, i dashur Gernot! Jemi krenarë për ty dhe gëzohemi, që ti sjell në shkollën tonë njohuritë dhe konceptet e tua pedagogjike.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”