Austria Schulnetzwerk

Urime për fitoren në konkursin për formim politik

LajmComments Off on Urime për fitoren në konkursin për formim politik


Më 21 shkurt 2018, drejtori Fasching dhe nëndrejtore Marilda Shala përgëzuan fituesit e çmimit të monetar në konkursin e formimit politik të vitit shkollor 2017/18. Nga një total prej 2300 punimeve të dorëzuar nga e gjithë Evropa, kontributi i Shkollës Austriake Shkodër u vlerësua gjithashtu me një çmim monetar . Në orën e gjuhës gjermane me mësues Markus Offner dhe në orën e teknologjisë së medias, me mësues Florian Offner, u krye një projekt, i cili u fokusua në mbjelljen e disa pemëve në Shkodër. Gëzimi i nxënësve ishte jashtëzakonisht i madh, kur morën vesh se mësuesi do të dyfishojë çmimin monetar në mënyrë që çdo nxënës i klasës 3a të ketë para xhepi për ekskursionin në Vjenë.
Urime të përzemërta!

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”