Austria Schulnetzwerk

Udhëtim për në Tarabosh

LajmComments Off on Udhëtim për në Tarabosh

Shëtitje e mrekullueshme bashkë me shumë mësues, nxënës dhe miq në malin e shtëpisë së shkodranëvë për të festuar Ditën Kombëtare të Austrisë!

Bashkë për një sistem imunitar të fortë!

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”