Austria Schulnetzwerk

Trajnimi i mësuesve te Edukimit Fizik të Shkodres

LajmComments Off on Trajnimi i mësuesve te Edukimit Fizik të Shkodres


Më 20 dhe 21 tetor 2017 u zhvillua në ambjentet e shkollës austriake një trajnim teorik dhe praktik i mësuesve të Edukimit Fizik të DAR Shkodër me temë ´“Mësime të Henbollit në Shkolla“ me lektor nga Federata Botërore e Hendbollit në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit , Sportit dhe Rinisë. Të gjithë mësuesit u pajisën me liçensë të nivelit D për tranjer.

Text: Ana Gjelaj

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”