Austria Schulnetzwerk

Konkursi i gjuhës gjermane për klasën e 10-të

LajmComments Off on Konkursi i gjuhës gjermane për klasën e 10-të

Të premten, 10 mars 2017, u zhvillua konkursi i përvitshëm i gjuhës gjermane për klasat e 2-ta në shkollën tonë. Të 4 kandidatët e klasave 2a- 2b iu nënshtruan punës sfiduese në nivelin B1 + dhe shpalosën në një mënyrë mbresëlënëse aftësitë e tyre. Mësuesit e gjuhës gjermane ishim shumë të kënaqur me vlerësimin në këta klasa: Në podium erdhi Irena Bala (2a), e ndjekur nga vendi i 2-të me një vlerësim të barabartë Amareldo Isufi (2a) dhe Antonio Jakova (2b) dhe poashtu me pikë të barabarta vendi i 3-të Mario Stani (2a ) dhe Megi Dibra (2b).
Urime!

15.03.2016 Rotraud Schrempf-Morawetz dhe Markus Offner

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”