Austria Schulnetzwerk

Sistem shumë i mirë!

LajmComments Off on Sistem shumë i mirë!

Dje Ministria e Shëndetësisë e Shqipërisë i ka drejtuar një rekomandim Ministrisë së Arsimit, që shkollat të kalojnë në një model të alternuar të mësimit online të kombinuar me atë me prezencë fizike.

Shkolla Austriake në Shqipëri e praktikon me sukses këtë sistem që në fillim të vitit shkollor. Kështu, 50 përqind e nxënësve dhe nxënëseve janë prezentë dhe pjesa tjetër janë online në të njëjtën orë e lëndë.

Ditën tjetër të shkollës, nxënësit alternohen. Nëse një nxënës, mësues apo punonjës është sëmurë, kthimi në shkollë bëhet vetëm përmes një testi negativ PCR.

Shkolla Austriake e rekomandon sistemin e saj plotësisht!

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”