Austria Schulnetzwerk

Dhënia e çmimeve për fituesit në praninë e z. MinR Mag. HABELT

LajmComments Off on Dhënia e çmimeve për fituesit në praninë e z. MinR Mag. HABELT

Të premten, më 2 qershor, z. MinR Mag. Habelt, kryetari i komisitonit të maturës së këtij viti, u dorëzoi çertifikatat të gjithë fituesve të konkurseve të brendshme në gjuhën gjermane në shkollën austriake në praninë e mësuesve përkatës të gjuhës gjermane. Nëndrejtore Sidita Bazhdari ishte gjithashtu e gëzuar që dorëzoi disa çmime të bukur edhe këtë vit. Për të gjithë pjesëmarrësit në konkursin e leximit ishte një çokollatë e madhe, më e/i mira/i nga secili grup fitoi një USB dhe një çmim monetar. I përgëzojmë nga zemra të gjithë fituesit.

05.06.2017 Markus Offner Fotos: Maria Hönigsberger

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”