Austria Schulnetzwerk

Shkolla jonë mbështet me bazë materiale komunën Pult

LajmComments Off on Shkolla jonë mbështet me bazë materiale komunën Pult


Patëm kënaqësinë të mbështesim brenda mundësive tona dhe duke vërë në zbatim përgjegjësinë tonë sociale shkollat në Kir, Bogë dhe Xhaj në Komunën e Pultit me rreth 30 banka dhe rreth 10 karriga. Bankat dhe karriget u tërhoqën më 24.10. nga shkolla.
Me këtë rast ne gjithashtu duam të përmendim se kemi dorëzuar 10 kompjutera në shkollën e Vau i Dejës. Në kuadër të bashkëpunimit tonë, do të mbështesim shkolla tjera, me të cilat po bashkëpunojmë si pjesë e projektit “Gjermanishtja në Shqipërinë e Veriut”, me kompjuterë.

Sidita Bazhdari, nëndrejtore dhe Josef Fasching, Drejtor

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”