Austria Schulnetzwerk

Shkolla Austriake HTL Shkodër dhuron kompiutera shkollës HTL në Tiranë

Shkolla Austriake „Peter Mahringer“ Shkodër, vizitoi më 1 shkurt shkollën HTL “Hermann Gmeiner” në Tiranë.

Në kaudër të kësaj vizitë ku të pranishëm ishin drejtoresha e shkollës znj. Hedie Bejtja (Gjoni), Gerhard Walzel, mësuesit znj. Ilda Fishti, znj.Besmira Vuthaj , z.Gerild Qordja dhe z. Michael Schernthaner (KulturKontakt Austria), HTL-së në Tiranë iu dhuruan nga ana e shkollës Austriake HTL Shkodër 10 kompiutera bashkë me monitorë, tastjera dhe mauze .

Auf dem Foto sind zu sehen

Në Foto shihen:

Ilda Fishti
Direktorin der Schule / drejtoresha e shkollës Frau Hedie Bejtja (Gjoni ),
Gerhard Walzel
Michael Schernthaner (Kulturkontakt)
Besmira Vuthaj
Gerild Qordja

 

 

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”