Austria Schulnetzwerk

Rinovimi i shkollës 9-vjeçare Melgushë

Drejtoresha e shkollës Austriake Shkodër vizitoi më 24 nëntor 2015 shkollën 9-vjeçare Melgushë. Në një periudhë disajavore u punua për rinovimin e kësaj shkolle. Konkretisht u izuluan çatia dhe pjesa e hyrjes në shkollë si dhe u izolua një klasë dhe u përgatit për tu vënë në funksion të mësimit.

Drejtoresha Gerlinde Tagini , drejtuesi teknik i punimeve Gëzim Sala dhe organizatori Manfred Tagini shikuan nga afër zhvillimet e punimeve.

Falenderojmë z. Wolfgang Traschler në Salzburg, i cili siguroi fondin në Austri për të realizuar këtë projekt.

Gerlinde Tagini, 24.11.2015

 

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”